Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Viering Suikerfeest 28-06-2017

04 juli 2017

Allereerst het oude recept namelijk de suikerfeestviering in het restaurant van André tijdens het schoolprogramma. Er was weer een mooi draaiboek gemaakt door Rob van school en de eerste bijeenkomst kon om 11.30 uur starten. Deze groep was klein maar knus. Onze kersverse nieuwe directrice van de Burcht kwam ook nog even gezellig langs om de lekkere "harrira" soep mee te eten. De sfeer was rustig en de jongens konden met een volle buik de volgende les in. De tweede groep was ook gezellig en wat drukker. Ook zij genoten zichtbaar van het gemaakte drie gangen menu dat de jongens samen met de kookdocent hadden bereid. Nadat de certificaten waren uitgedeeld vervolgden ook deze jongens hun weg naar de volgende les.

 

 

De ramadan was dit jaar zwaar voor de jongens in Teylingereind met lange (en soms warme) dagen inclusief de langste dag van het jaar (21 juni). Toch lukt het een hoeveelheid jongens om de hele ramadan vol te houden. In totaal hebben 16 jongens de hele ramadan gevast.

 

Abdel Aziz (imam

 

 
Nieuwsarchief

De Burcht

Rijksstraatweg 24

2171 AL Sassenheim

Tel.: 071 - 305 55 91

E-mail: Burcht@aloysiusstichting.nl