Onze missie en visie

De school biedt onderwijs aan dat zo goed mogelijk aansluit op de vaardigheden die de leerling bezit en in de toekomst nodig zal hebben.
Hierbij richt de school zich ook op de hulpvraag van de leerling.

Dit doet de school in samenwerking met Teylingereind, zodat er één plan is voor onderwijs, behandeling en begeleiding van de leerling.

We willen de leerling nieuwe kansen geven. Wij willen een veilige school zijn, waarin de leerling zich goed  kan ontwikkelen. Hierdoor voelt de leerling zich op zijn gemak en ontstaan er mogelijkheden tot diplomering en het behalen van certificaten.
Een kernwaarde van onze school is dat de leerling zich voorbereid op de maatschappij. Wij besteden aandacht aan sociaal-emotionele vorming en stimuleren de leerling actief deel te nemen aan de maatschappij.

De Burcht

Rijksstraatweg 24