Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Offerfeest

22 september 2016

Woensdag 14 September was er een gezamenlijke viering van het offerfeest in de sporthal van de Burcht/ Teylingereind met in totaal 150 gasten.

De hal was dinsdagmiddag omgebouwd tot een feestzaal, door de jongens van de arbeidsklas was er een extra vloer gelegd, daarna tafels geplaatst en gedekt, kraampjes voor de maaltijd uitgifte en versiering.

Woensdag begon het feest met ouders die binnenkwamen daarna de helft van de groepen. Na de openingswoorden van de Iman en de Domina is er een 3 gangen menu uitgeschept door de jongens van de consumptief/verzorgingsklas dit hadden ze de dinsdag en woensdagochtend zelf bereidt.

Door de docenten werden de drankjes verzorgd en de maaltijden geserveerd.

Na een filmpje en mooie woorden van de geestelijke verzorgers gingen de jongens na 11/2 uur weer terug naar de groepen, de zaal werd weer opnieuw klaargezet en daarna kwam de 2de groep en begon alles opnieuw, opvallend was weer dat alle jongens zich geweldig hebben gedragen, speciale dank voor de jongens die hier zo hard aan gewerkt hebben, ook de docenten bedankt die deze dag een hele andere taak hadden.

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Burcht

Rijksstraatweg 24

2171 AL Sassenheim

Tel.: 071 - 305 55 91

E-mail: Burcht@aloysiusstichting.nl