Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Entree AKA examens

30 juni 2016

Afgelopen donderdag 23 en vrijdag 24 hebben er examens plaatsgevonden op de school De Burcht.

Onder leiding van Docent Amanada hebben 10 jongens het examen Entree AKA gedaan. Deze dagen waren er de mondelinge toetsen die werden afgenomen door docenten van ROC Leiden. De schriftelijke toetsen werden op de computer uitgevoerd, de TOA toetsen dit ook onder toezicht van een docent van de ROC Leiden.

Gisteren Woensdag 29 kwam het bericht binnen dat alle jongens zijn geslaagd dus ook hun port-folio was in orde en ook de Proeve van bekwaamheid was door iedereen goed gemaakt.

De jongens kregen in een persoonlijk gesprek te horen dat ze geslaagd waren gelijk werdt er extra telefoontijd aangevraagd om hun ouders te kunnen bellen. een geweldig resultaat .Dit jaar zijn totaal 15 jongens geslaagd voor Entree AKA.

Het blijkt wel een hele klus voor de betrokken docenten, vooral om dat er ook 5 jongens bij waren die al waren vertrokken en extra begeleiding nodig hadden, zelfs tot aan Nieuwegein.

Deze 5 jongens kwamen op de examendagen vanuit heel nederland wat toch voor ons heel bijzonder was.

Dit was de laatste keer in samenwerking met het ROC van Leiden, volgend jaar gaan ze fuseren met het ID-College.

Alle jongens en docenten gefeliciteerd met het mooie resultaat en nu op naar het ROC.

 Nieuwsarchief

De Burcht

Rijksstraatweg 24

2171 AL Sassenheim

Tel.: 071 - 305 55 91

E-mail: Burcht@aloysiusstichting.nl