Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

De Burcht " Proeve van Bekwaamheid"

20 december 2021

Donderdag 16 december hebben 6 jongens die op Teylingereind/ De burcht langverblijf zitten een examen gehad. Het examen is onderdeel van een Proeve van Bekwaamheid.

De jongeren hebben hiermee het eerste jaar van een MBO 2 opleiding afgesloten. De jongeren volgen de opleiding Dienstverlening. Voor het examen werden zij op verschillende onderdelen beoordeeld. Omdat de jongeren allemaal een andere opdracht hadden waren er ook 6 observanten, voor iedere jongen 1. Dit jaar heeft de Burcht hulp gehad van een Docent van ROC TOP Amsterdam zij is gedetacheerd op de Burcht. Jongens hebben onder leiding van docent Peter veel geoefend en waren bij het begin zenuwachtig maar daarna ging het geweldig, alles moest op een buffet komen en daar waren docenten en groepsleiders voor uitgenodigd ook onderdeel was het uitnodigen van de gasten en uitleg geven over wat er stond, gevolgd door een optreden van Revelino daarna nog de eindbespreking met de observanten en mochten de jongens eindelijk naar hun groep moe maar voldaan.

 



Nieuwsarchief