Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Afscheid Andre van de Burcht

08 juli 2024

Hallo allemaal, op Donderdagochtend 11-07-24 is mijn laatste werkdag bij school De Burcht/ Teylingereind

Na totaal 23 jaar, waarvan een paar jaar door werken na mijn pensioen, is er dan toch een eind aan gekomen.

Het begon als vervanging voor Docent Consumptief. De oudgedienden herinneren zich nog wel de grote feesten in de sporthal met soms meer dan 100 personen.

Elke week met de leerlingen restaurant draaien (Chez Andre) “voor gasten van Teylingereind” veel internationale gasten.

Tussendoor ben ik begonnen met Computers in samenwerking met de ICT van Teylingereind.

Ongeveer 6 jaar geleden is de keus gevallen om verder te gaan als ICT-coördinator van De Burcht, Wendy heeft toen de lessen Consumptief van mij overgenomen.

Later heeft de Aloysiusstichting besloten dat wij als school verder gaan zonder de ICT van Teylingereind. Dit was een project van 2 jaar waarin wij een heel nieuw netwerk hebben opgebouwd en eigenlijk is dat klaar en werkt het naar behoren.Ik heb een aantal jaren in de Mr als voorzitter gezeten ook dat heeft Wendy overgenomen.

De laatste 2 jaar is Martijn erbij gekomen en neemt nu de ICT over.

Dus is nu de tijd gekomen om te vertrekken, ik heb altijd met veel plezier gewerkt, helaas kan ik na mijn val (gebroken Heup) nog niet goed lopen, vrijdag avond 12-7 op de teamdag van de Burcht neem ik afscheid van de school.

Mijn toekomst zal zijn veel fietsen, computeren en lekker een maandje met de caravan aan de Riviera staan is ook niet verkeerd, voor alle mensen waar ik in het verleden mee heb samengewerkt bedankt het was een mooie tijd, en voor iedereen een mooie toekomst gewenst.

Groet Andre Peeters

 Nieuwsarchief